Udbetaling i september

I perioden 1.-15. september gennemføres en mindre efterudlodning af kabelmidler for royaltyåret 2015 fra foreningerne CAB og Filmret. Septembers efterudlodning er en opfølgning på juni måneds udlodning, og det er derfor kun de rettighedshavere, der ikke nåede at claime deres rettigheder i juni, men som nu har gjort det, der vil modtage udbetaling for royaltyåret 2015 fra CAB og Filmret.

Der gennemføres samtidig en generel efterudlodning for royaltyårene 2013 og 2014 fra både CAB, Filmret og Filmkopi deriblandt en efterudlodning af midler fra Start Forfra.

De samlede udbetalingsbeløb i september forventes at være 4,5 mio. kr. fra CAB, 3 mio. kr. fra Filmret og 900.000 kr. fra Filmkopi.

Unclaimed værker
Når du som producent og rettighedshaver modtager udbetaling, har du typisk bekræftet dine rettigheder til værkerne via login på henholdsvis cab.dk, filmret.dk eller filmkopi.dk. Det er vigtigt, at du ind imellem tjekker den samlede liste over unclaimed værker for at se, om der på denne liste er rettigheder, du endnu ikke har bekræftet. Listen over unclaimed værker er produktioner, hvor vi mangler rettighedshaveroplysninger, og hvor vi derfor ikke kan foretage en udlodning og udbetaling.

Tjek også meget gerne kontakt- og betalingsoplysninger via login. Disse oplysninger er ens for alle tre foreninger, og du behøver derfor kun at opdatere oplysningerne et sted.

Næstkommende udbetaling er til december, hvor det primært vil dreje sig om 2015-midler.

Læs mere om udbetaling generelt

 

Gå til alle Nyheder