Ny hjemmeside !

I februar 2018 fik Producent Rettigheder Danmark (PRD) ny hjemmeside. PRD er en sammenslutning af foreningerne CAB, Filmkopi og Filmret, der fusionerede i juni 2017.

Fremover finder du al information om foreningen på www.producentrettigheder.dk

PRD forvalter tv- og filmrettigheder på vegne af producenter og distributører. Rettighederne licenseres gennem Copydan, og PRD viderefordeler rettighedsindtægterne til danske såvel som udenlandske indehavere af producentrettigheder samt viderefordeler til foreningens udenlandske samarbejdspartnere.

PRD har ingen formue og er en non-profit forening. PRD administreres af Filmret ApS. Registrering og databehandling foretages af Registration Denmark (REDK).


Nyt login

På PRD's ny hjemmeside er de tre tidligere login sider (CAB, Filmkopi og Filmret) samlet under ét login. Login siden giver overblik over rettigheder, værkliste, fordeling og udbetaling. 

Når PRD fordeler og udbetaler rettighedsindtægter, skal man som rettighedshaver via login bekræfte sine rettigheder for den aktuelle periode.


Spørgsmål

Registration Denmark (REDK) håndterer registrering og databehandling for PRD. Spørgsmål vedrørende login, udbetalingsdetaljer, producent- og rettighedsoplysninger rettes til:

Henriette E. Houlind
hek@redk.dk
+45 42609627

Maja Strandlod
mas@redk.dk
+45 42704458

Andre henvendelser eller spørgsmål rettes til Filmret ApS' administration.


Gå til www.producentrettigheder.dk

Tilmeld Filmret ApS nyheder

* Påkrævet

PRD