Camilla

Camilla Lykke, senior legal advisor

Ny senior legal advisor

I januar 2019 blev Filmrets team udvidet med senior legal advisor Camilla Lykke, da Filmret i et videre omfang skal varetage tv- og filmproducenternes interesser vedrørende rettigheder og økonomi. Dette sker på baggrund af en ny samarbejdsaftale indgået mellem Filmret og Producentforeningen i efteråret 2018.

Camilla er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2000 og skal arbejde med at sikre de bedst mulige rammer for tv- og filmproducenter ved aktivt at deltage i forhandlinger med såvel samarbejdspartnere i de kreatives lønmodtagerorganisationer som i forhandlinger om generelle rammebetingelser hos producenternes kunder. Camilla vil yde individuel rådgivning til producenter om rettighedsmæssige og kommercielle spørgsmål samt deltage i udarbejdelsen af brancheanalyser, der skal sikre overblik over branchens rettighedsmæssige og økonomiske forhold.

Camilla kommer fra en stilling i KMD og har tidligere arbejdet for bl.a. Dong og IBM, hvor hun har forhandlet med både private og offentlige kunder.

 

Se Sekretariatet